Om Naturhotellet

Naturhotellet Petersborg er et kursus og retreat center midt i Djurslands skønne natur, som kombiner moderne kursus, møde og konference faciliteter. I idylliske omgivelser med skov, sø og mark, knap 14 km fra Århus Lufthavn, kan du finde fred fra omverdenen og afholde endags- og flerdagsarrangementer på Naturhotellet Petersborg.

Vi er det rette sted for dig, der søger et dejligt og fredfyldt sted i naturskønne rammer til møde, kursus eller retreat med god atmosfære, lækker mad fra lokalområdet samt gode fritids- og mødefaciliteter.

Naturhotellets historie

Naturhotellet Petersborg er en ombygget landejendom på Djursland med 4,7 ha skov, eng og sø. Ejendommen ejes af Jens Ole Ladefoged. I 2015 havde Jens Ole besøg af en konsulent i anden sammenhæng fra Norddjurs kommune, som fortalte at de indimellem fik henvendelser fra udenlandske grupper, som skulle på konference i Danmark. Nogle af de grupper gav udtryk for at de havde lyst til at bo og overnatte på steder, som havde egnskarakter og som viste og fortalte noget om området de besøgte.

I forbindelse med en hospitalindlæggelse kom tanken, at det allermest glædelige, meningsfulde, sjove jeg kunne komme i tanke om at udtrykke i verden, var at lave et sted, som kunne give grupper og enkeltpersoner mulighed for at mødes i afslappede æstetisk fine omgivelser i tæt samspil med naturen. Et sted som samarbejder med lokale fødevareproducenter. Et sted der skaber rum for refleksion, udveksling, fordybelse, undersøgelse, leg og nydelse. Et sted hvor målet er at det bygget med intentionen om en hjertelig atmosfære. Efter nogle år med forberedelse, er det en glæde at kunne åbne dørene og dele stedet med andre.

Bag Naturhotellet, er vi et passioneret team, som alle deler den samme vision og værdier for stedet.

Vores værdier

Egnskarakter

Vi er stolte af vores hjemegn, og alle vores arrangementer og workshops afvikles i lokalområdet og i samarbejde med passionerede, lokale instruktører.

Sammenhold

Sammenhold betyder meget for os, og Naturhotellet ville ikke være det samme uden sammenholdet i vores fantastiske team.

Helt tæt på naturen

Naturen er vigtig for os, og hele Naturhotellets koncept er fæstet i naturen, at være tilstede i naturen og at nyde naturen sammen med andre.

Æstetik

Vi tror på, at de æstetiske omgivelser har stor indflydelse på hjernens evne til at fordybe sig og slappe af.

Atmosfære

Sammen skaber vi en hjertelige atmosfære, der er meget vigtig for os, og som vi gerne vil dele med jer.

Teamet bag Naturhotellet

Jens Ole Ladefoged

Founder, vært & CEO

Hanneliva Parvine

Manager og værtinde

Jeppe Røpke

Træskulptør

Julie Mariel

Clairvoyant healer og regressionsterapeut

Mie Løvstrøm

Smykkedesigner og fotograf

Marcus Risgaard Myhr

Astro-terapeut og sexolog

Mads Holmelin Ravn

Omsorgsmedhjælper og massør

Sussi Nielsen

Healingsterapeut og urtesamler